Pareri despre motocoasa Stihl FS 55

Am modificat articolul ultima data pe: 24.06.24

 

Avantaje:

Structura produsului include maner multifunctional si format ergonomic pentru doua maini.

Motocoasa este prevazuta cu rezervor incapator pentru aceasta categorie de performanta.

Capul taietor este de tip cutit metalic cu doua taisuri, dar permite si folosirea cu fir de nailon.

Functioneaza pe baza de benzina, oferind putere medie si mobilitate ridicata.

Pune la dispozitie o lungime total de 1.70m.

 

Dezavantaje:

Daca cauti o motocoasa Stihl (aici o lista comparativa) pentru suprafete medii si mari de teren si cu grad de dificultate ridicat, acest model nu este pentru tine. Stihl F55 este o versiune din categoria hobby, conceputa pentru a oferi rezultate bune in gospodarie, pe arii de dimensiuni mici si medii. Se descurca excelent cu gazonul si plantele tinere si face fata bine si la sarcini mai provocatoare, precum stufarisul sau buruienile rezistente.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Tot ce inseamna mai mult decat simpla definire a marginilor sau retusarea inaltimii firelor de iarba pe fasii de gazon si implica lucrul pe suprafete mai mari, necesita un maner de tip ghidon, prevazut cu coarne, care te ajuta sa tunzi vegetatia in linii largi. Acoperi astfel o suprafata mai mare in mai putin timp. 

Acest model iti ofera in plus si sistem de control al dispozitivului electric integrat in ghidon, pe partea dreapta, sub forma unor butoane care opresc si pornesc motocoasa dintr-o singura miscare.

 

 

Rezervorul pentru benzina are o capacitate de 0.34l si a fost gandit pentru a oferi suficienta independenta de lucru, fara a adauga prea mult la greutatea dispozitivului pe care il sustii. Din review-urile clientilor care au testat deja produsul, reiese ca un plin iti ajunge pentru cel putin 30 de minute de lucru intens, timp in care poti curata usor o suprafata semnificativa de teren.

Posibilitatea de a utiliza atat cutit metalic, cat si fir de nailon la un astfel de dispozitiv iti permite sa te adaptezi mai usor la tipul de vegetatie pe care trebuie sa o intretii. Firul de nailon se comporta mai bine pe suprafetele acoperite cu gazon, in timp ce lama metalica te va ajuta sa te descurci mai eficient pe un teren in care iarba este amestecata cu diferite alte plante.

Spre deosebire de modelele alimentate cu energie electrica, cele cu benzina iti ofera mai mult libertate de miscare, chiar si comparativ cu optiunile cu acumulator. Spre deosebire de baterii, care necesita cateva ore pentru a se incarca, in acest caz iti va lua doar cateva minute sa reumpli rezervorul motocoasei cu combustibil si sa iti continui munca. In plus, un produs cu alimentare electrica si putere echivalenta, de 0.8kW, costa semnificativ mai mult decat alternativa sa pe benzina.

Impreuna cu tija pe care este montat capul de taiere, dispozitivul masoara 1.70m, suficient de mult pentru a-l folosi confortabil chiar daca esti mai inalt decat media. Iti ofera in acelasi timp o raza mare de actiune pe teren, ajutandu-te sa acoperi rapid o suprafata mare si posibilitatea de a ajunge usor in zone mai greu accesibile.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu