Pareri despre drujba Husqvarna 455

Am modificat articolul ultima data pe: 24.06.24

 

Avantaje:

Acest model de drujba are motor X-TorqR.

Este dotata cu sistem antivibratii LowVib. 

Prezinta multiple elemente de siguranta, pentru protectia utilizatorului. 

Maner comod care ajuta utilizatorul sa aiba siguranta maxima in timpul executarii diferitelor operatiuni. 

 

Dezavantaje:

Fiind un model performant, cu multiple imbunatatiri care sa faciliteze lucrul chiar si in conditii mai dificile, cu elemente de siguranta si un design ergonomic, acest produs are si un pret mai ridicat fata de celelalte modele din aceeasi gama, si anume drujbe multifunctionale, cum este incadrata de catre producator. 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Dotata cu un motor de ultima generatie, aceasta drujba asigura un randament bun in timpul lucrului, fiind unul dintre modelele cele mai populare printre drujbele multifunctionale ale producatorului.

Puterea motorului este de 3,4 cp si are o capacitate cilindrica de 55 cm cubi. De asemenea, are un consum redus de combustibil, si, avand un sistem de eficientizare a arderilor, rezulta un procent mai mic de gaze nearse, si implicit un nivel scazut de noxe. 

Nivelul de noxe emise in atmosfera este mai mic decat cel prevazut de normele in vigoare, o preocupare principala a producatorului fiind aceea de a proteja mediul inconjurator.

O caracteristica importanta care te ajuta sa nu obosesti in timp ce utilizezi acest model de drujba, este prezenta sistemului anitivibratii LowVib, care are rolul de a prelua vibratiile ce se transmit de la motor catre maner, trecand implicit si spre incheietura utilizatorului. Astfel poti lucra mai mult timp fara a resimti oboseala in brate si, de asemenea, iti ofera un control mai ferm asupra utilajului. 

Deoarece siguranta utilizatorului este foarte importanta, producatorul foloseste mai multe dispozitive si functii care sa te ajute sa lucrezi comod si sigur. Astfel iti pune la dispozitie marcaje vizibile pentru a putea sti in orice moment directia in care va cadea bucata taiata, de ajutor pentru a preveni accidentele. 

Un alt dispozitiv de mare ajutor este frana de lant activa inertial, ce previne accidentarile prin oprirea imediata a lantului in caz de funtionare defectuoasa. 

Un alt avantaj bine-venit pe care il asigura acest model de drujba este manerul frontal, care are o constructie asimetrica. Datorita acestei forme utilizatorul il poate prinde intr-o pozitie ferma si are control asupra echipamentului putand lucra mai multe ore fara a resimti oboseala. De asemenea, prezinta un plus de siguranta in timpul executiei, chiar si pentru lucrari mai dificile. 

 

Concluzie:

O drujba Husqvarna (aici lista comparativa) este de un real folos gospodarilor sau celor care lucreaza in domeniul forestier, producatorul oferind produse performante in gama hobby, semi-profesionale, multifunctionale, de toaletare a arborilor si profesionale. Modelul 455 prezinta o imbinare potrivita intre ergonomie si tehnologii performante, pentru a te putea bucura de calitate, in conditii de maxima siguranta si care face fata si lucrarilor mai dificile. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu