Pareri despre atomizorul Hercules 100

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Avantaje:

Este un model de tip semi-profesional cu motor de 2.9CP.

Permite folosirea a pana la 14litri de solutie la un plin de rezervor.

Sistemul include trei variante de pulverizare: ceata, picatura si jet.

Disperseaza lichidul pana la o distanta de 12m pe orizontala.

Permite gestionarea procesului de stropire de la nivelul manerului. 

 

Dezavantaje:

lichida, nu si praf. Este insa un minus pe care nu il vei simti foarte acut, pentru ca majoritatea sarcinilor de stropire din gospodarie nu necesita utilizarea de formule in varianta de pulbere.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Din punctul de vedere al nivelului de putere folosit, aceasta versiune tehnica poate fi incadrata pe lista modelelor semi-profesionale, care ofera ceva mai mult decat nivelul minim, inclus de atomizoarele de tip hobby. Cei 2.9CP pusi la dispozitie creeaza un flux de lichid care circula cu o viteza de pana la 4 litri pe minut. 

Autonomia de functionare este asigurata prin intermediul rezervorului de combustibil integrat, in care poti pune pana la 1.3litri de amestec de benzina si ulei, iar pornirea se face simplu, prin demaror cu recul, activat manual cu sfoara.

 

 

Solutia folosita pentru stropire se depoziteaza intr-un rezervor cu capacitatea de 14 litri, suficient de mare pentru a acoperi o suprafata semnificativa, fara a apasa insa prea tare pe spatele tau. 

Aria cultivata, pe care o poti aborda cu aceasta cantitate de formula chimica, depinde de modul de stropire, dar este in general suficienta pentru a trata fara dificultate gradinile de 500 pana la 1000mp.

Daca vrei sa cumperi un atomizor la un pret bun, Hercules 100 este una dintre optiunile care iti ofera, pentru un cost accesibil, performante tehnice bune si posibilitatea de a alege intre trei variante de pulverizare: ceata – pentru acoperire mai fina pe suprafete mai mari, picatura – pentru stropire cu precizie si jet – pentru forta superioara de pulverizare si stropirea unor plante aflate la distante mai mari sau a crengilor de la inaltime.

Distanta pana la care poate trimite jetul pe orizontala este de maxim 12m, fata de locul in care te afli in timpul declansarii. Este o valoare medie, suficienta insa pentru o varianta de atomizor cumparata pentru utilizare in propria gospodarie. Acest model ofera de asemenea performante bune si pe verticala, fiind util si in stropirea pomilor din livezi sau a diversilor copaci ornamentali din curte.

Pentru a evita miscarile inutile, designul Hercules 100 include butoane de control amplasate direct pe manerul atasat tubului de pulverizare. Poti astfel directiona jetul de solutie pesticida sau de ingrasamant si gestiona in acelasi timp pornirea sau oprirea stropirii, oricand este nevoie. Structura tubului permite rotirea facila in orice directie si orientarea chiar si pe verticala, fara a pierde din eficienta.

 

Concluzie:

Hercules 100 se numara printre variantele de atomizor recomandate pentru pomicultura, horticultura, viticultura si dezinsectie, oferind eficienta si performante tehnice din categoria optiunilor semi-profesionale. Este accesibil la un pret bun si permite utilizarea confortabila si facila, sistemul fiind usor de montat, gestionat, intretinut si controlat in timpul stropirii.

  

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu