De ce sa cumperi masini noi, daca cele folosite pot fi inca bune?

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Unde odinioara multe lucruri erau realizate manual, astazi agricultura si gradinaritul sunt dominate de masini. De la plantare pana la recoltare si tot ceea ce se afla intre ele, totul se intampla mecanic. Aceasta a usurat considerabil munca fizica si ne-a permis sa producem alimente eficient. Ca si in multe alte situatii, aceste avantaje vin insotite si de dezavantaje – achizitionarea de masini noi este extrem de costisitoare. Nu numai din cauza costurilor masinilor in sine, ci si din cauza faptului ca adesea vei avea nevoie de mai mult de una. Daca tocmai incepi in agricultura sau gradinarit, sau daca schimbi cultura si iti schimbi echipamentul, poti fi pus in fata unor costuri semnificative. Masinile agricole second-hand pot fi o solutie aici.

 

Mașini agricole folosite

In prezent, site-urile de anunturi care ofera masini agricole folosite apar ca ciupercile dupa ploaie. Aceasta este o veste buna pentru fermieri si gradinari care cauta masini mai ieftine. Prin urmare, pot gasi mai des o masina adecvata nevoilor lor si pot compara ofertele.

Cu toate acestea, riscul asociat cu astfel de portaluri consta in faptul ca oricine poate sa-si expuna masina acolo. Cumparatorul nu are siguranta in ceea ce priveste calitatea masinii oferite, cine va oferi garantia si asa mai departe. De aceea, Duijndam Machines a decis sa vanda toate masinile agricole second-hand din propriul lor stoc. Toate masinile sunt mai intai achizitionate de Duijndam Machines, apoi verificate cu atentie si reparate profesional, daca este necesar. In acest fel, Duijndam Machines poate garanta calitatea masinilor agricole second-hand si asigura ca acestea vor continua sa fie folosite timp de multi ani.

 

Mașini agricole și horticole uzate

La fel ca în agricultură, în horticultură sunt utilizate multe mașini. Putem menționa, de exemplu, mașinile de cules, mașinile de spălat recipiente utilizate și sortatoarele, de exemplu, pentru ardei. Și pentru aceste mașini există piața de mașini agricole și horticole uzate. Mașinile agricole și horticole uzate sunt adesea foarte scumpe la achiziție, dar sunt potrivite pentru a fi utilizate în continuare ca mașini uzate. Căutați o mașină agricolă sau horticolă? În acest caz, o mașină agricolă sau horticolă uzată ar putea fi soluția pentru dumneavoastră la un preț accesibil.

Utilaje agricole organice

Numărul de ferme agricole și grădinițe care produc organic crește în fiecare an, și cu motive bune! Cu toate acestea, începerea cultivării organice sau trecerea la producția organică poate fi costisitoare, deoarece utilajele utilizate în agricultura tradițională nu sunt permise în culturile organice. De exemplu, utilaje pentru stropit cu substanțe toxice pentru combaterea buruienilor. Aici, de asemenea, utilajele agricole și horticole uzate pot fi o soluție.

Un bun exemplu de utilaje agricole organice sunt cele pentru combaterea mecanică a buruienilor, cum ar fi utilajele pentru cultivarea solului. Aceste utilaje pot combate buruienile fără a utiliza otrăvuri și fără a deteriora plantele cultivate. Este mai bine pentru oameni și mediu.

Interesat de oferta de utilaje agricole și horticole uzate de la Duijndam Machines? Vizitați site-ul web al companiei pentru a afla oferta actuală, cum ar fi utilaje pentru ambalare uzate!

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu