Cele mai bune hidrofoare de adancime

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

Cel mai bun hidrofor de adancime – Recomandarile noastre pentru 2024

 

In caz ca locuiesti la casa si ai nevoie de un hidrofor de adancime, pentru procurarea apei menajere in gospodarie sau pentru sisteme de irigare a gradinilor, trebuie sa iei in calcul la achizitie anumiti parametri importanti, pe care ii gasesti in acest ghid. Daca nu ai timp sa te informezi si ai nevoie de un model cu adancime de aspiratie mare, poti sa alegi primul produs din lista: Omnigena OM0061/24l. Dotat cu un motor puternic de 1100 W, hidroforul poate aspira apa de la o adancime de 80 de m, avand un debit de 50 l/ min, la o presiune de maxim 10 bari. Kitul contine pompa submersibila, presostat, manometru, rezervor de 24 l, racord cu 5 cai. Componentele sunt fabricate din materiale durabile, de calitate, cum ar fi: inox, bronz, alama. O alta varianta, cu rezervor de 100 l, este Sumoto SM0071/100M.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

Omnigena OM0061/24l
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

In caz ca iti doresti unul dintre cele mai bune modele de hidrofoare de adancime, te poti baza pe acest model, cu un motor puternic de 1100 W, cu debit de 50l/min, la o presiune de maxim 10 bari, confectionat din materiale rezistente si de calitate, dotat cu protectii pentru o buna functionare in timp.

Nu trebuie montat foarte aproape de casa, mai ales de locul in care dormi, avand un nivel de zgomot crescut, de 80 dB.

Este un model de adancime ce poate aduce apa de la maxim 80 de m, util pentru gospodarii sau irigatii.

A 2-A OPTIUNE!

Sumoto SM0071/100M
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Acest model de hidrofor de adancime poate fi folosit pentru apa curata, avand o inaltime de refulare de 105 m, o adancime de absorbtie de 20 m, un rezervor cu capacitate de 100l, celivreaza un debit de 45 l/min, si care e realizat din materiale de calitate si cu protectii pentru prelungirea bunei functionari.

La montare, trebuie luat in calcul ca lungimea cablului de alimentare este scurt, de doar 10 m; fie il plasezi mai aproape de o priza, fie apelezi la prelungitoare.

Un hidrofor puternic, cu capacitate mare a rezervorului, util pentru alimentarea unei gospodarii cu apa menajera sau pentru irigatii pe suprafate mari.

A 3-a Optiune!

Sicur Aqua sicur222
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Realizat din inox, acest model de hidrofor de adancime are o inaltime de refulare de 110 m, putand pompa apa necesara de la o adancime de maxim 40 m, cu un debit de 3 mc pe ora la o presiune de 6 bari, cu o putere de 750 W, silentios (45 dB), dotat cu presostat si manometru, supapa de sens si teu cu 5 cai.

Avand un rezervor cu o capacitate de pana in 24 de litri, este util pentru cantitati limitate de apa.

Pret bun, caracteristici tehnice performante, set complet, sunt doar cateva motive care ne determina sa recomandam acest produs.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Omnigena OM0061/24l

 

In caz ca esti in cautarea unui hidrofor de adancime cu aspiratie de pana in 80 de m, atunci poti alege acest model, dotat cu un motor de putere de 1100 W. Este un kit complet recomandat pentru pomparea apei curate din puturi sau fantani, pentru alimentarea cu apa menajera a unei gospodarii sau pentru sisteme de irigare.

Producatorul, avand peste 30 de ani de experienta in domeniu, foloseste materiale de calitate, rezistente, cu motor din inox cu bobinaj din cupru, carcasa din inox, corp de refulare din bronz si turbina din alama. Rezervorul este de 24 de litri si are un debit de maxim 50 l/min, la o presiune de 10 bari.

Modelul include mamonetru, presostat si teu cu 5 cai. Se instaleaza vertical, se alimenteaza la retea si este dotat cu un cablu de alimentare de 15 m. Are protectie termica, etansare mecanica, protectie dubla a presetupei, pentru a nu exista riscul inundarii motorului.

 

Avantaje:

Este un model de hidrofor ce poate aspira de la o adancime maxima de 80 m.

Debitul este bun, de maxim 50 l/min la o presiune de 10 bari.

Este confectionat din materiale rezistente: inox, bronz, alama.

Kitul este complet, fiind gata de montare.

 

Dezavantaje:

Nivel de zgomot ridicat (80 dB).

 

 

 

 

Sumoto SM0071/100M

 

Daca ai nevoie de un hidrofor puternic, usor de instalat, sigur si rezistent, te poti indrepta cu incredere spre acest model. Poate fi montat ca atare pentru a alimenta diferiti consumatori transportand apa din puturi, fantani, bazine etc., sau ca parte componenta a unui grup hidrofor.

Motorul are o putere de 1100W, avand o inaltime maxima de refulare de 105 m, plecand de la o adancime de absorbtie de 20m. Capacitatea vasului de expansiune este de 100l, fiind suficient pentru alimentarea cu apa menajera a unei gospodarii sau pentru irigatii pe suprafete extinse. Debitul maxim este de 45 l/minut.

Carcasa, corpul si axul sunt confectionate din inox, fiind rezistente, iar turbina din bronz. Pentru un plus de siguranta, include protectie termica autoresetabila si condensator de pornire. Se alimenteaza la retea si este prevazut cu un cablu de 10 m. Se recomanda pentru ape curate.

 

Avantaje:

Hidroforul este dotat cu un motor puternic de 1100W, avand un debit de 45 l/minut.

Materialele folosite pentru elementele componente sunt inoxul si bronzul, pentru a creste rezistenta produsului in timp.

Include elemente de protectie.

Capacitatea rezervorului este mare, de 100 l.

 

Dezavantaje:

Cablul de alimentare este scurt, de doar 10m.

 

 

 

 

Sicur Aqua sicur222

 

Este un kit recomandat pentru uz rezidential, fiind util pentru alimentarea cu apa din puturi, ridicarea presiunii, irigatii etc. Contine in setul de livrare: pompa submersibila, rezervorul orizontal de 24 l, presostat cu presiunea reglata (interval de presiune 1,4 – 2,8 bar), manometru de 10 bari, teu din alama cu 5 cai, supapa de sens.

Poate fi folosit pana la o adancime de 40 m, avand un debit maxim de 3 mc pe ora, la o presiune de 6 bari. Este prevazut cu un motor de 750 W, se alimenteaza la retea la 220 V si este prevazut cu un cablu de alimentare de 20 m.

Pompa porneste si se opreste automat, fiind controlata de presostat, pentru a evita defectarea dispozitivului si consumul excesiv de curent electric. Este destinat pomparii apelor curate. Inaltimea de refulare este de 110 m. Produsul cantareste 20 de kg si se conecteaza la furtun cu diametru de 1 inch, atat la refulare, cat si la aspiratie.

 

Avantaje:

Este un kit complet, ce poate fi usor montat, avand inclusiv presostat si manometru.

Poate pompa apa de la o adancime de maxim 40 m, pe care o poate livra la 60 m inaltime.

Debitul este bun, de 3 mc pe ora.

Are un pret bun.

 

Dezavantaje:

Capacitate rezervorului este mica, de 24 l.

 

 

 

 

Wasserkonig HW25/25H

 

2-hidrofor-24-l-wasserkonig-hw25-25hCand cauti un hidrofor cu adancime aspiratie 20m/15m, poate ca aceasta oferta Wasserkonig este ceea ce iti trebuie. Dispozitivul se alimenteaza electric, are o putee de 900W si este confectionat cu un rezervor de apa de 24l, pentru amorsare.

Va aspira de la o adancime maxima de 25m si va livra apa pana la o inaltime limita de 40m. Asta se datoreaza presiunii de functionare cu valoarea de 4bar, adecvata pentru aplicatii casnice. Dat fiind ca debitul de apa asigurat va atinge 2900l/h, conchidem ca produsul este capabil sa garanteze alimentarea cu apa menajera a unei gospodarii sau irigatii pe suprafete extinse.

Bineinteles, modelul include un manometru, care favorizeaza o presiune de lucru interna adecvata si permite citirea usoara a acesteia. Fiind asigurat cu garantie de conformitate de 2 ani si oferit la un pret destul de avantajos, putem spune ca este un hidrofor de adancime ieftin si bun.

 

 

 

 

Cum alegi un hidrofor de adancime bun

 

Ghidul cumparatorului

Nu intotdeauna ai o cunostinta care sa iti dea sfaturi avizate despre hidrofoare, iar daca e sa stai sa alegi dintre nenumaratele oferte din comert, iti ia ceva timp. Dedicam acest ghid celor care doresc sa invete cum sa faca selectia si unde gasesc hidrofor de adancime la un pret bun.

 

hidrofor-de-adancime-task

 

In primul rand, trebuie sa stii ca, daca sursa de apa este situata la mai mult de 8m adancime, ai nevoie obligatorie de un aparat cu ejector. Si in aceasta categorie, dispozitivele se impart in functie de nivelul de la care aduc apa, putand fi nevoie sa alegi un model pentru 20 – 15m, unul eficient pana la 20m sau un hidrofor de adancime 30 m. Exista si exemple foarte puternice, care pot lucra la peste 40m sub pamant.

Pe cat de mare este puterea motorului pompei, pe atat de eficient va lucra. Recomandam valori de 1000 – 1500W pentru surse de apa la peste 20m adancime. Trebuie sa mai consideri si volumul rezervorului; cele de 25l sunt utile pentru cantitati limitate de apa, cele cu 50l sau mai mult sunt bune pentru apa menajera, iar la peste 100l te poti orienta cand vrei sa faci irigatii de amploare. Fa suma debitelor consumatorilor de apa si vezi necesarul in litri pe minut, ca sa stii ce debit total trebuie sa ofere hidroforul.

Analizeaza calitatea apei pompate; daca este potabila si curata, poti alege un model cu pompa pentru apa fara impuritati. Cand apa poate avea in ea tot felul de particule, trebuie sa cumperi unul de apa murdara. Fiecare producator iti arata care e dimensiunea maxima a impuritatilor admise(ca sa eviti defectarea aparatului). Ai nevoie de cate 1bar presiune pentru fiecare 10m coloana de apa trimisa pe verticala sau 100m pe orizontala. Ca functii, nu trebuie sa lipseasca manometrul si presostatul.

In ilustrarea acestor pareri despre cele mai bune hidrofoare de adancime, putem oferi si cateva exemple, pentru ca am ales cele mai convenabile oferte disponibile online:

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu