Cel mai bun motocultor Loncin

Am modificat articolul ultima data pe: 24.07.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Loncin Lc90

 

1.Loncin Lc90Modelul de motocultor Loncin lc90 a fost desemnat, pe baza mai multor review-uri si a unui rating excelent, drept cel mai bun motocultor Loncin care se vinde cu un pret accesibil pentru utilizatorii casnici, conventionali. Este echipat cu un motor cu ciclu de functionare in 4 timpi si care ofera o putere totala de 6.5CP, intrand, din acest punct de vedere, in categoria profesionala. Se alimenteaza cu benzina si include un sistem de pornire cu demaror si miscare de revenire. Producatorii il recomanda pentru suprafete de cultivare mai mari de 10000 de metri patrati si in combinatie cu plug, rarita, semanatoare sau chiar remorca.

Pentru freza standard, este echipat cu un kit de 1050mm, totalizand 32 de lame, corespunzator acestei latimi de cultivare, o parte din cutite putand fi eliminate, caci sunt extensii. Adancimea de lucru poate varia, intre 100mm si 250mm, in functie de calitatea terenului procesat. Iti sunt puse la dispozitie 3 viteze, dintre care una va propulsa dispozitivul in marsarier, iar cutia de viteze in baie de ulei asigura transmisia. Piesa este echipata cu roti din cauciuc, care garanteaza deplasare usoara pe orice tip de teren. Cu o viteza de lucru de maxim 0.3m/s, concluzionam asupra unei eficiente de peste 400 de metri patrati parcursi intr-o singura ora.

Sistemul pentru evacuarea noxelor este omologat Euro 2 si poate ca acesta este singurul aspect mai putin imbucurator, intrucat nivelul de poluare va fi relativ notabil. Manerele sunt construite ergonomic, iar comenzile sunt plasate strategic in pozitiile respective, pentru acces rapid.

 

 

 

 

 

Loncin Lc1350D

 

2.Loncin Lc1350DChiar daca nu e cel mai adecvat exemplu de motocultor Loncin ieftin si bun, deoarece investitia necesara este ceva mai mare, nimeni nu poate contesta performantele impresionante ale acestui utilaj. Produsul are in componenta un motor diesel in 4 timpi ce face parte din a doua generatie produsa de aceasta firma.

Motorul va rezista la uzura prelungita si va avea durabilitate in timp, necesitand conditii minime de mentenanta. Se recomanda folosirea motocultivatorului cand trebuie sa lucrezi cu suprafete medii si mari, intrucat puterea generata, 7CP, este suficient de mare pentru a face fata acestor importante solicitari. Consumul va fi moderat, de 0.45l de motorina intr-o ora, cu o baie de ulei de 1.1l necesara. De apreciat este pornirea automata, care se face simplu, la cheie, prevenind complicatiile aparute cand utilizatorul nu e pornit cu sistemul de pornire manual. Poti intrebuinta acest motocultor Loncin cu remorca, rarita, plug, semanatoare etc. In plus, e echipat cu roti mari din cauciuc, facand si deplasarea foarte facila.

Freza este formata din 40 de cutite, impartite stanga-dreapta egal, iar latimea de cultivare este de-a dreptul impresionanta, de 1460mm. Se poate ajusta adancimea de frezare, intre 200 si 250mm, determinand aerarea eficienta a solului. Cele doua viteze la mersul inainte si marsarierul sunt suficiente pentru a permite mobilitate optima si administrare usoara. Eficienta calculata practic este mentionata la 750 de metri procesati pe ora, fapt care nu poate decat sa confirme ca avem de-a face cu un item profesional.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune motocultoare Loncin

 

Ghidul cumparatorului

Fie ca ai nevoie sa pregatesti terenul din gradina pentru diverse procedee agricole, fie ca dispui de o suprafata mai mare pe care o vrei cultivata, solutia cea mai moderna si mai indicata este achizitionarea unui motocultor. Acest aparat se recomanda atunci cand suprafata ce trebuie administrata totalizeaza 10000 – 15000 metri patrati, caz in care e util sa cumperi un model profesional.

Printre firmele furnizoare de astfel de unelte motorizate amintim brandul Loncin.Cei care-si doresc sa descopere unde gasesc motocultor Loncin la un pret bun vor citi, in cadrul acestui mic ghid, cele mai notabile criterii de selectie pentru un utilaj de calitate:

A

Loncin Holdings Ltd este o companie producatoare de motoare pentru diverse vehicule si utilaje, incepand cu motociclete si terminand cu motocultoare. Brandul are sediul in China si a lansat numai in 2005 35000 de motoare pentru BMW in colaborare cu BMW Motorrad. Dincolo de cifrele spectaculoase, Loncin se remarca prin calitatea pieselor oferite, demonstrata de marturiile multor cumparatori deopotriva impresionati si multumiti. Pe segmentul motocultoare, firma ofera dispozitive cu motoare puternice, dedicate exploatarii profesionale si semi-profesionale.

 

Motorul si puterea acestuia: Pentru a avea certitudinea ca dispui de o forta considerabila de cultivare, vei alege varianta motorului in 4 timpi. Loncin pune utilizatorilor sai la dispozitie mai multe modele de motocultivatoare cu putere situata in intervalul valoric 5 – 7CP(cai putere). Modelul cu 5CP va fi utilizat cu succes in regim semi-profesional, pentru suprafete de 5000 – 10000mp, facandu-si datoria eficient chiar si in conditii de vreme nefavorabila. Daca ai de cultivat mai mult de 10000mp, te sfatuim sa cumperi varianta de 6.5CP sau pe cea de 7CP. Ambele pot fi intrebuintate intensiv, fiind construite pentru a lucra frecvent, rapid si pentru a se descurca bine chiar si cu soluri dificile.

 

Indicatorii de cultivare: sunt latimea de lucru, adancimea la care ajunge freza si numarul de viteze incluse. Un plug pentru motocultor Loncin profesional va avea o latime ce depaseste 100cm. De la un caz la altul, aceasta dimensiune poate varia intre 1050mm si 1460mm; in functie de dimensiuni, vei sti cat de rapid poti termina de procesat solul pe o anumita suprafata. Ca sa iti dai seama la ce adancime poate rascoli bulgarii de pamant utilajul, trebuie sa te interesezi in principal de lungimea si de numarul cutitelor. O valoare maxima de 250mm va fi considerata deopotriva optima pentru modelele profesionale si semiprofesionale. Cu cat mai multe viteze ai la dispozitie, cu atat mai versatil poti manevra aparatul. Consideram ca cerinta minima o viteza inainte si una inapoi.

 

Combustibilul: fie alegi un model pe benzina, fie te orientezi catre un motocultor diesel. Ambele variante sunt produse de firma aici prezentata, iar in functie de cheltuieli, poti selecta si singur optiunea care ti se pare mai avantajoasa. Statisticile arata ca randamentul e mai bun pentru motorina, insa si pretul unui litru va fi mai ridicat decat cel la benzina. Pe de alta parte, motorina nu ofera o putere de accelerare la fel de buna, dar motorul diesel este considerat mai robust.

Edificandu-te pe baza acestor pareri despre cele mai bune motocultoare Loncin, nu mai ramane decat sa te familiarizezi cu cele mai interesante oferte din comert. Sfatul nostru include achizitionarea de pe Internet, intrucat ai sanse sa descoperi niste preturi mai mici online. In continuare, iti prezentam selectia noastra de produse, descrise si explicate.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu