Cel mai bun atomizor Ruris

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Ruris A 103S

 

1.Ruris A 103SNe-am gandit ca poate cauti cel mai bun atomizor Ruris care sa se incadreze si intr-o anumita categorie de pret, altfel spus, sa nu fie foarte costisitor, drept pentru care, acest atomizor Ruris A103S a fost selectat, intrunind conditiile respective. Fiind dotat cu un motor in doi timpi de 3CP, acest utilaj va avea niste performante semi-profesionale ridicate.

Substantele vor fi pulverizate cu presiunea de 2.5bar pana la distante de 12m pe orizontala si intre 10 si 12m pe verticala, fapt care te va ajuta sa lucrezi si pe portiuni extinse de teren, si cu pomi, daca se iveste ocazia. Desi nu la fel de puternic ca superiorul sau, un atomizor Ruris A303(3.9CP), multi utilizatori au considerat ca nu sunt mari diferente efective de randament.

Printre caracteristicile tehnice amintim un rezervor pentru solutie cu o capacitate de 16l, un consum de 0.65l – 1l de combustibil pe ora si un recipient pentru benzina cu ulei de 1.4l, fapt ce-ti permite sa nu te opresti prea des din lucru, pentru realimentare. Include trei moduri de dispersie, ceata, jet si picatura, fiind corect echipat cu duzele necesare, deci bine accesorizat.

Cele 4 trepte de pulverizare garanteaza ingrijirea versatila a plantelor, indiferent de tipologie, chiar si cand le stropesti intr-o sera. Cu o greutate de 13Kg, acest item se va putea transporta usor, iar manerul multifunctional iti asigura un control optim al procedeelor. Poate doar pornirea manuala iti va impune cateva dificultati, daca nu ai mai exersat-o pana acum, dar treptat vei invata cum sa o realizezi optim. Pentru montarea atomizorului Ruris ai schema si online, daca nu te descurci cu indicatiile din pachet.

 

 

 

 

 

Ruris A102

 

2.Ruris A102Ca exemplu de atomizor Ruris ieftin si bun, iti recomandam fara ezitari acest model. Din analiza catorva argumente, am decis ca merita sa fie inclus in aceasta prezentare de oferta, intrucat e o piesa semi-profesionala, iar investitia necesara pentru achizitie e decenta. Motorul TEZ are un ciclu de functionare in 2 timpi, generand o putere de 2.9CP.

Combustibilul utilizat va fi benzina fara plumb, bineinteles, combinata cu ulei. Se obtine, asadar, o presiune de 2,5bar, care va trimite substantele lichide ce trebuie dispersate pana la 12m pe orizontala. Pentru stropirea pe verticala, distanta va fi de 7m, parametru adecvat, spunem noi, pentru pomii fructiferi dintr-o livada. Intr-adevar, aici se vede o mica diferenta, fata de un motor de 3CP.

Sistemul de aprindere este electronic, insa pornirea se va face manual, fapt ce te va determina sa exersezi de cateva ori aceasta metoda, daca nu-ti iese din prima. Consumul mediu de carburant pe ora poate varia in intervalul 0.65l si 1l, iar rezervorul pentru substante in solutie ofera o capacitate de stocare de 14l, destul incat sa nu trebuiasca sa-l umpli prea des.

Modelul de atomizor Ruris a102 este portabil, totalizand 12.5Kg in greutate. Include, de asemeni, 4 trepte pentru pulverizare preferentiala, sub forma de ceata, picaturi sau jet. Conditiile de mentenanta nu sunt solicitante, motiv pentru care nu vei cauta prea curand piese de atomizor Ruris la schimb. Daca intentionezi sa il intrebuintezi pentru administrarea de sezon a terenurilor cultivate, dispozitivul isi va face treaba adecvat, putand distribui fungicide, tratamente de orice tip si sa combata daunatorii.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune atomizoare Ruris

 

Ghidul cumparatorului

Gradina si in general terenul pe care cultivi diverse soiuri de plante necesita o ingrijire specifica si periodica pentru a-ti oferi o productie rentabila. Chiar si daca ai plantata vita de vie sau o mica livada, pentru a-i acorda atentia necesara, e indicat sa achizitionezi un atomizor, care va functiona pe post de masina de stropit, cand ai nevoie sa dispersezi substante care sa fie distribuite rapid si eficient pe suprafata. Din moment ce poti folosi un atomizor, n-ar strica sa cauti oferte la dispozitive ieftine si adecvate pentru uz conventional, cum sunt cele de la Ruris. Daca te numeri printre cei ce doresc sa stie unde gasesc atomizor Ruris la un pret bun, iti recomandam sa parcurgi rapid si urmatorul ghid de cumparare, care te va ajuta sa te edifici mai usor.

A.1-Atomizor-Ruris

Brandul Ruris a aparut ca un proiect gata sa investeasca eficient in importul de motoutilaje utilizate in principal in agricultura. Ideea a aparut in 1993 si este una autohtona(Craiova), fapt ce nu poate fi decat incurajator, avand in vedere ca exista, asadar, inca o optiune care sa furnizeze produse pe piata din Romania. Printre cele mai apreciate unelte motorizate importate de Ruris amintim si motocultoarele, motocoasele, motosapele si drujbele, toate cotate cu un rating optim pe piata romaneasca, desi sunt produse in mare parte in China.

 

Puterea oferita: In genere, motoarele atomizoarelor Ruris sunt incadrate in gama 2 timpi si se alimenteaza cu benzina fara plumb in amestec cu ulei. Puterea dezvoltata va fi una medie, din care poti intui utilizarea semiprofesionala. Ai de ales intre 2 si 3 cai putere, energie suficienta care poate transporma eficient lichidul intr-o ceata fina, ce se distribuie bine pe suprafata. Pentru peste 3CP beneficiezi de distante de pulverizare de peste 10m, in timp ce pentru 2.9CP, performantele pot fi similare, cu cateva unitati in minus.

 

Utilitatea: Piesele Ruris pot pulveriza cu succes doar substante in forma lichida, incluzand majoritatea solutiilor cu pesticide sau a celor pentru dezinsectii sau deratizari. Presiunea standard de 2.5bari va permite lucrul eficient pentru viticultura si pomicultura. Din acest motiv, produsele acestei companii sunt mai des alese de catre utilizatorii casnici, intrucat le ofera posibilitati extinse de intrebuintare si nici nu necesita o intretinere migaloasa.

 

Tipologia duzelor: Setul complet de accesorii pentru un aparat, confirmat si de pareri despre cele mai bune atomizoare Ruris, trebuie sa includa: capul pentru pulverizare sub forma de ceata, care vaporizeaza foarte fin lichidul, duza de mare precizie Dual Punct, care iti asigura o precizie de stropire de plus minus 20mm la distante impresionante, de 10m, si capul special tip 2 in 1, util in obtinerea jetului elicoidal, tipar folosit in principal atunci cand stropesti fructe, legume sau frunze.

Daca te-am convins ca poti achizitiona un astfel de dispozitiv pentru utilizare casnica, noi te sfatuim sa cumperi modelul preferat de pe Internet. E clar ca preturile vor fi mai mici decat se intampla sa le intalnesti in magazine, fara un adaos comercial prea mare. Daca te nemultumeste livrarea, ai oricand posibilitatea de returnare. In plus, ca sa iti faci o idee clara despre fiecare piesa in parte, iti oferim explicatii si argumente suplimentare despre produsele Ruris in descrierile urmatoarelor atomizoare, alese si ordonate dupa performante.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu