Cel mai bun atomizor cu pompa booster

Am modificat articolul ultima data pe: 24.06.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Kasei 3WF-14B

 

1.KASEI 3WF-14B

Daca sunteti in cautarea unui atomizor cu pompa ieftin si bun, Kasei va pune la dispozitie modelul 3WF-14B. Asemanator majoritatii modelelor profesionale, acesta este prevazut cu motor in 2 timpi si capacitate cilindrica de 51 cc, care are capacitatea de a genera o putere maxima de 3,4 cai putere, fiind extrem de folositor in imprastierea de solutii antidaunatori, dar si de ingrasaminte solide.

Produsul este conceput pentru utilizare sistematica, avand un design ergonomic si protectie impotriva vibratiilor, pentru a nu va afecta sanatatea. Spre deosebire de alte modele din aceeasi categorie, Kasei 3WF-14B, are o raza de actiune mult marita, distanta pe orizontala fiind de 21 metri, iar pe verticala de 10 metri, astfel incat va acoperi o suprafata considerabila de teren, intr-un timp foarte scurt.

Modul de dispersie poate fi setat sub forma de ceata, jet sau picatura, iar pentru o eficienta sporita, aveti posibilitatea de a alege intre 4 trepte de putere. Totodata, aparatul este prevazut cu pompa booster, un dispozitiv care permite suflarea amestecului pe distante de pana la 15 metri.

 

 

 

 

 

Prorun 3WF3-S

 

2.Prorun 3WF3-S

Aceia dintre dumneavoastra care se intreaba care este cel mai bun atomizor cu pompa booster se pot orienta cu incredere spre modelul Prorun 2WF3-S. Acesta este un aparat dotat cu un motor in 2 timpi si cilindre de 42.7 cc, alimentat cu benzina, care genereaza o putere maxima de 3 cp.

Modelul se inscrie in gama semiprofesionala, fiind capabil sa imprastie atat substante lichide, cat si solide, sub forma de pulberi, pe o distanta maxima de 12 metri. Pe langa aceasta, permite dispersia si pe verticala, cu o raza de actiune de 10 metri, astfel incat poate fi utilizat cu succes si in livezi. Totodata, viteza de refulare a atomizorului este de 100 kilometri pe ora.

De asemenea, acest aparat ofera un randament crescut, avand un consum mic, de doar 0,4 litri pe ora, astfel incat rezervorul de 1,3 litri va asigura functionarea neintrerupta pentru mai bine de 3 ore. In ceea ce priveste modalitatea de dispersie, aveti posibilitatea de a alege intre pirurare, ceata sau jet, in 4 trepte de putere.

 

 

 

 

 

Kasei 3WF-20A

 

3.KASEI 3WF-20A

Un alt model apreciat de atomizor cu pompa booster este Kasei 3WF-20A. Vorbim despre un aparat de mare putere, fiind actionat cu ajutorul unui motor pe benzina in 2 timp si avand o capacitate cilindrica de 82,4 centimetri cubi, care genereaza o putere de actiune de 5.5 cp. De aici rezulta eficienta in pulverizare.

Produsul este prevazut cu un rezervor pentru combustibil cu un volum de 1,3 litri si inregistreaza un consum mediu de 0,4 litri pe ora, fiind extrem de economic comparativ cu puterea generata. Viteza de acceleratie a motorului este de 7000 rotatii pe minut si jetul are o raza de actiune de 21 metri in directie orizontala si 10 metri pe verticala. Toate acestea impreuna cu viteza de refulare de 100 kilometri pe ora asigura o activitate extrem de eficienta, cu acoperirea de suprafete extinse de teren intr-un timp scurt.

Asemanator altor modele profesionale, si acest aparat permite setarea tipului de dispersie a substantelor, sub forma de picaturi, ceata sau jet, precum si alegerea unei dintre cele 4 treptei de putere.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune atomizoare cu pompa booster

 

Ghidul cumparatorului

Fie ca sunteti agricultor amator sau profesionist, ingrijirea impotriva daunatorilor culturilor agrare este un aspect extrem de important, pentru obtinerea unor roade bogate. Pentru aceasta, va sfatuim sa achizitionati un atomizor cu pompa booster. Diferenta dintre acest model si atomizoarele clasice, este constituita de booster, un dispozitiv care amplifica actiunea pompei, astfel incat jetul de substanta sa fie raspandit pe distante mai mari.

Inainte de a cere pareri despre cele mai bune atomizoare cu pompa booster, va sfatuim sa faceti un scurt studiu de piata si sa stabiliti care dintre modelele recomandate corespun cerintelor dumneavoastra. Pentru aceasta, trebuie sa aveti in vedere modul de utilizare, functionalitatea si siguranta la utilizare.

 

A.1-Atomizor-cu-pompa-booster

 

Modul de utilizare: poate fi domestic sau profesional. Din acest punct de vedere, atomizoarele se impart in trei categorii: hobby, semiprofesionale si profesionale.

Aparatele din categoria hobby se adreseaza persoanelor care trebuie sa ingrijeasca suprafete mici de teren, asadar nu veti gasi modele cu pompa booster in aceasta categorie. Totusi, consideram ca un atomizor clasic isi va face la fel de bine treaba atunci cand cerintele nu sunt mari.

Atomizoarele semiprofesionale pot fi utilizate atat pentru dispersia substantelor lichide cat si a celor solide, sub forma de pulberi. Modelele pot fi utilizate pentru suprafete ceva mai mari, avand un rezervor de pana la 16 litri si un motor cu o capacitate intre 3 si 5 cp, astfel incat distanta de dispersie va fi de pana la 15 metri.

Atomizoarele profesionale, asa cum le spune si denumirea, sunt adresate agricultorilor profesionisti, avand capacitatea de a acoperi suprafete mari de teren, avand o raza de actiune de pana la 18 metri. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru imprastierea lichidelor, prafuire si dispersarea ingrasamintelor. In cazul acestora, motorul are o putere de 4,5-5 cp, iar pompa permite dispersia din orice unghi.

 

Functionalitatea: este influentata considerabil de tipul de aparat ales. Astfel, daca alegeti un model conventional, pentru utilizare casnica, acesta va fi actionat printr-o maneta, iar unghiul de dispersie este fix, de 45 grade. Pe de alta parte, modelele profesionale au panoul de comanda pe tija de evacuare, astfel incat permite utilizarea cu o singura mana. De asemenea, unghiul de dispersare poate si adaptat in functie de necesitati. Spre exemplu, in cazul in care stropiti o livada, aveti posibilitatea de a directiona jetul in plan vertical. Mai mult decat atat, acestea ofera si posibilitatea de a modifica tipul de dispersie, putand alege intre stropi sau vapori.

 

Siguranta la utilizare: atunci cand achizitionati un astfel de echipament, trebuie sa tineti cont de faptul ca functioneaza pe baza de combustibili fosili si genereaza o temperatura foarte mare. Asadar aveti grija ca harnasamentul sa asigure o pozitie comoda si sigura, pentru a evita accidentele. De asemenea, nu incercati niciodata sa alimentati cu combustibil atunci cand motorul este inca in functiune.

Odata ce aveti in vedere toate aceste aspecte, este momentul sa aflati si raspuns la intrebarea “unde gasesc atomizor cu pompa booster la un pret bun?” si sa mergeti la cumparaturi.Datorita faptului ca sunt echipamente specializate, atomizoarele nu se comercializeaza decat in magazine de profil. Pentru a nu pierde timpul prin magazine clasice, care de multe ori nu au pe stoc modelul dorit, va sfatuim sa apelati la comercinatii online.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu