Cea mai buna magazie metalica

Am modificat articolul ultima data pe: 24.06.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Trufi G87

 

Daca doresti o piesa de dimensiuni mari, una dintre cele mai bune optiuni care iti stau la dispozitie este modelul Trufi G87. Discutam despre o magazie confectionata din tabla de 0.3 – 0.35 mm grosime, galvanizata, prelucrata in mod similar caroseriei autoturismelor.

Dimensiunile magaziei sunt de 217 x 242 x 193 cm, ceea ce inseamna, pe de o parte, ca probabil vei putea intra in ea in picioare, si pe de alta parte, ca poti pastra in interior inclusiv obiecte voluminoase: o bicileta, o rezerva de peleti, o masina de tuns iarba si asa mai departe. Ba , la nevoie, o poti folosi si pe post de atelier de reparatii, in sezonul cald.

Usile duble au o deschidere ampla, de 101 cm; ele culiseaza usor si pot fi blocate prin achizitia separata a unui lacat de incredere. Avand in vedere ca piesa nu este prevazuta cu podea, este necesar sa o montezi pe ciment, beton, asfalt, pavele sau alt substrat asemanator. In pachet vei gasi si metoda de prindere de sol. Garantia de coroziune de 12 ani, oferita de producator, ar trebui sa te incurajeze sa iei o decizie buna pentru tine.

 

 

 

Trufi AE65

 

O alta propunere interesanta pentru o magazie universala, metalica, durabila si rezistenta, usor de montat si de deplasat dintr-o zona in alta a curtii, in functie de preferinte, este acest model pe care ti-l prezentam in randurile urmatoare.

Magazia este confectionata din tabla galvanizata la cald, cu grosime de 0.3 – 0.35 mm, garantata de catre producator sa reziste la intemperii si alte conditii meteo nefavorabile timp de 12 ani, fara sa fie necesar sa o vopsesti. Multumita usilor duble, poti adaposti in interior inclusiv obiecte voluminoase.

Dimensiunile complete sunt de 137 x 202 x 189 cm; in punctul minim, inaltimea este de 182 cm. Usa are o latime de 158 cm atunci cand este deschisa complet. Magazia nu este prevazuta cu podea, ceea ce inseamna ca poate fi montata pe suprafete care nu sunt sensibile la umezeala; cimentul, betonul, pavelele sau placile OSB sunt optiuni adecvate. Sistemul de fixare de substrat este solid si, desigur, inclus in pachet.

 

 

 

Martin Velo Magazie pentru Gradina

 

Daca ti-ai propus sa gasesti o magazie metalica ieftina si buna, in care sa tii, de pilda, sculele pentru gradinarit, probabil ca modelul Martin Velo iti va satisface pretentiile. Discutam despre o piesa de buna calitate, confectionata din tabla galvanizata cu grosimea de 0.28 mm, livrata in 2 pachete care insumeaza o greutate de 58 kg.

Montajul poate fi facut si de o singura persoana, dar daca mai ai pe cineva care sa te ajute vei termina cu siguranta mai repede si cu mai putin efort. Amprenta la sol este de 195 x 122 cm; inaltimea variaza intre 160 cm in punctul minim si 180 cm in punctul maxim.

Usa are o inaltime de 158 cm si o latime de 76.5 cm, ceea ce iti va permite sa introduci si sa scoti orice instrument pentru gradinarit, fara sa fie nevoie de manevre complicate. Pe de alta parte, nu trebuie sa te astepti sa poti adaposti in interior obiecte prea voluminoase. Pachetul se livreaza avand incluse toate accesoriile necesare pentru asamblare.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune magazii metalice

 

Daca ai nevoie de un spatiu special in care sa depozitezi uneltele pentru gradinarit, sau alte scule pe care le folosesti regulat in gospodarie, o optiune interesanta poate fi o magazie metalica la un pret bun. Te invitam sa descoperi, in randurile urmatoare, cateva elemente importante, de care merita sa tii cont in alegerea pe care o ai de facut.

 

 

In primul rand, e o idee buna sa te orientezi inspirat asupra dimensiunilor cele mai adecvate pe care le-ar avea magazia perfecta pentru tine. De pilda, daca doresti sa ai un loc sigur in care sa pastrezi uneltele pe care le folosesti in gradina, e suficienta o piesa de dimensiuni ceva mai mici, 200 x 150 cm fiind o amprenta la sol acceptabila.

Daca ai nevoie de un adapost generos pentru o gama larga de accesorii, unele dintre ele voluminoase, sau daca doresti sa poti include in interior si un raft sau un dulap, o baza de 2 x 3 m, sau chiar de 3 x 4 m, e o alegere mai potrivita.

Nu ar trebui sa pierzi din vedere nici inaltimea maxima a piesei; e practic sa poti intra in picioare, sau sa nu trebuiasca sa te apleci prea mult cand umbli la obiectele de acolo.

Materialul din care e confectionata magazia ii va influenta mult durabilitatea. Recomandam sa te orientezi catre varianta tablei zincate sau galvanizate, tratata cu o vopsea durabila de exterior, care sa previna ruginirea. Nu uita ca magazia ta va sta afara si pe ploaie, si pe ninsoare, si va fi expusa la numerosi factori de mediu agresivi. Grosimea tablei trebuie sa fie de minim 0.3 mm, pentru a asigura o constructie solida.

Accesul in interior se poate realiza prin intermediul unei usi simple, sau a uneia duble. De regula, latimea acesteia este direct proportionala cu dimensiunile complete ale piesei, dar daca intentionezi sa adapostesti in interior si unelte voluminoase (un turbojet, o masina de tuns iarba si asa mai departe) probabil ca e mai indicat sa alegi o varianta cu doua usi.

Indiferent de latimea caii de acces in interior, numeroase pareri despre cele mai bune magazii metalice insista ca e foarte important sa existe un sistem de asigurare impotriva hotilor, sau sa existe macar optiunea instalarii unui lacat rezistent.

In continuare, avem pentru tine cateva propuneri pe care speram sa le consideri interesante. Le-am selectat pe baza unui raport avantajos intre pret si calitate, si tinand seama, desigur, si de feedback-ul pe care l-au oferit alti utilizatori care au avut deja ocazia sa le testeze.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu