Cea mai buna magazie din lemn

Am modificat articolul ultima data pe: 18.05.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Rexal Accent 380300-28

 

Casuta de gradina Mara, care poate fi folosita si ca magazie de unelte, este fabricata din lambriu de brad (molid) chertat, are forma dreptunghiulara, cu o lungime de 3,80m, latimea de 3,00 m si inaltimea de 2,37m, ceea ce o face un model destul de mare.

Grosimea peretelui este de 28mm, acoperisul este in 2 ape (pentru o scurgere usoara) cu prelungire frontala de 0,80 metri. Lambriul de acoperis (asteriala) are grosimea de 19 mm. Usa este dubla, cu fereastra inglobata, iar o fereastra mobila este dispusa frontal, langa usa.

Pachetul de livrare contine absolut tot ce aveti nevoie pentru a asambla rapid produsuluj: cuie, suruburi, feronerie, o prelata de carton bitumat pentru invelirea acoperisului, iar instuctiunile vor fi foarte utile pentru evitarea greselilor de montarej. In pachet, sunt incluse toate componentele, inclusiv uneltele de asamplare, fiind necesare 2 persoane timp de 30 de minute pentru a descarca tot, asamblarea durand sub 3 ore. Dusumelele din lambriu fixate pe rigle nu sunt incluse, se pot achizitiona separat.

 

 

 

 

 

Rexal Accent 198-19

 

Casuta de gradina Rexal Accent 198-19 poate fi utilizata si ca magazie de unelte. Intreaga structura este fabricata din lambriu de brad (molid ) chertat, avand o forma de patrat cu dimensiuni 227 centimetri( pentru inaltime), respectiv 195cm (lungime si latime).

Grosimea peretelui este de 19 mm, acoperisul este in doua ape, facilitand astfel scurgerea precipitatiilor, lambriul de acoperis (asteriala) are grosimea de 19 mm, usa este prevazuta cu fereastra inglobata, iar o fereastra fixa este dispusa lateral. Dusumelele din lambriu fixate pe rigle nu sunt incluse, se pot achizitiona separat.

Descarcarea se poate face pe componente, fiind necesare 2 persoane timp de 20 de minute, iar asamblarea va dura sub doua ore. Suprafata totala la interior este de trei metri patrati, iar in total veti avea de lacuit sau tratat circa 59 de metri patrati, daca va hotarati sa tratati toate laturile produsului. Suprafata la sol este de 3,80 de metri patrati, iar greutatea totala este de 240 de kilograme.

 

 

 

 

 

Magazie duba pubele

 

Magazia din lemn, ieftina si buna, prezentata aici este pentru pubele ori alte recipiente asemanatoare (de exemplu, butoaie). Este confectionata din lemn de pin verde, tratat, de calitate superioara, rezistent la putrezire. Are dimensiunile de 142 x 92 x 120 cm (lungime x adancime x inaltime) si este potrivita pentru pubele cu dimensiuni maxime de 60 x 75x 115 cm (lungime x adancime x inaltime).

Aceasta magazie reprezinta un mijloc foarte sigur pentru depozitare, fiecare din cele doua spatii avand capace individuale. Acest design permite ca utilizatorul sa scoata si sa bage containerele stocate foarte usor, sau sa arunce gunoaiele fara multa bataie de cap. Mai mult decat atat, de dragul sigurantei, beneficiati si de incuietori in partea din fata – astfel, veti putea mentine usile inchise cand doriti.

Utilizand acest spatiu de depozitare, veti impiedica hotii sa plece cu pubelele de gunoi, ceea ce este foarte util daca, de exemplu, sunteti posesorii unui camping. Este foarte usor de asamblat (pachetul contine manual de instructiuni si suruburi de asamblare).

 

 

Cum aleg cele mai bune magazii din lemn

 

Ghidul cumparatorului

Posesorii de gospodarii mari, in care este treaba in mod constant de facut, s-ar putea sa opteze pentru convenabila optiune de a-si stoca uneltele si masinariile utile precum bormasina Bosh, ciocanele de lipit, masinile de tuns iarba, trimmerele ori altele intr-o magazie de lemn pentru curte. Iata cum sa va orientati prin oferta pietei, alegand modelul optim:

 

 

In functie de destinatie, puteti sa cumparati o magazie din lemn, la un pret bun, care sa arate ca o casuta de dimensiuni mici (un exemplu ar fi Rexal Accent 198-19), ori veti putea opta pentru structuri de tipul custilor (cum este Martin Velo Magazie Pubele). Primul design este potrivit pentru stocarea uneltelor, pe cand al doilea este recomandabil protejarii pubelelor, a butoaielor, ori a altor containere de acest gen.

O a doua diferenta este pretul, magaziile de tip casuta fiind considerabil mai scumpe decat cele de tip cusca, data fiind constructia lor mai complexa si dimensiunile mult mai generoase.

De doua aspecte trebuie sa tineti minte cand va ganditi la dimensiuni: locul de amplasare (spatiul din curte) si cat de multe lucruri aveti nevoie sa incapa in magazie. Unele pareri despre cele mai bun magazii din lemn spun ca este indicat sa cumparati un model mai mare decat ati estimat la inceput, intrucat este mai bine sa aveti spatiu de rezerva decat sa ramaneti fara spatiu de tot.

Pentru aceste scopuri, vom prezenta dimensiuni detaliate pentru fiecare produs pe care il vom descrie in partea a doua a articolului.

Cam toate modelele dezasamblate, insa este bine ca acestea sa fie livrate cu toate elementele necesare unei asamblari cat mai rapide. Rexal Accent 380300-28 contine toate lucrurile care va trebuie, in aceasta privinta, de la suruburi la invelitoare pentru acoperis.

La modelele de tip casuta, s-ar putea sa doriti si ferestre mai mari, ori eventual usa cu ferestre. Bineinteles, se gasesc produse cu doua ferestre, insa mai rar, cele mai multe avand una singura.

Nu strica nici sa verificati daca produsul dorit are protectie impotriva umiditatii (prin tratarea lemnului), ca sa stiti ca aerul de la interior se va mentine tot timpul uscat si fara mucegai.

Asadar, sa trecem acum la prezentarile detaliate ale unor magazii, alese pentru orice buget si pentru cat mai multe gusturi si nevoi pe care le puteti avea:

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu